Mallar

Nedan finner du några exempel på mallar som du kan välja på till ert företag. Om du vill ha något annat så kan du kontakta oss. Självklart skräddarsys bilder och texter efter er.

Informativ

När nya kunder söker efter en specifik tjänst så är Google det första folk använder. Vi hjälper er med ert digitala ansikte utåt kunden, med en snygg informativ hemsida där de hittar information om priser, ert företag och hur de kan nå er. Så att ni kan fokusera på det Ni är bra på!

 

 

Restaurang

Få ett perfekt ansikte utåt mot era kommande och befintliga gäster. Detta är oftast den första kontakt som era gäster får med er. Låt oss göra det snyggt och proffsigt, så att ni kan fokusera på er service när de besöker er.


Här kan vi lägga in information om företaget, meny, öppettider och kontaktformulär. Vi kan vid behov integrera bokningssystem och andra mer avancerade tjänster för en extra kostnad.

Ekonomi

Skapa en informativ hemsida till ert företag som lätt visar vad ni gör och hur de kan kontakta er. Fyll på med bilder och projekt enligt era önskemål. En snygg hemsida skapar ett bra ansikte ut mot era kunder. Passar alla företag där informationen är det viktiga.

Salong

Låt er kunder och patienter få en bra första bild av ert företag, där de enkelt kan hitta den information de söker. Exempelvis priser, kontakt och var ni ligger. Genom små saker kan ni öka ert kundflöde och fokusera på det som ni är bra på.